Så blev det endelig påske, og det betyder jo at den traditionelle påskefrokost står for døren. Gårsdagens påske-lørdag-frokost (før-påskefrokost) havde givet os en masse idéer til den perfekte påskefrokost.
Påskefrokosten bestod af følgende:
- Hvide sild m. rå løg
- Svigermors hjemmelavede karry sild m. rå løg, tomat og hjemmedyrket karse
- Lun fiskefilet m. citron, remoulade, tomat og hjemmedyrket karse
- Lun røget ørredfilet m. mayonnaise og hjemmedyrket karse
- Lun hjemmelavet frikadelle m. remoulade og tomat
- Lun leverpostej m. baconfedt-ristede-champignon og bacon
- Lun kartoffel m. mayonnaise og hjemmedyrket karse
- Lun kylling
- Æg m. mayonnaise, tomat og purløg
- Rejer m. mayonnaise og citron på franskbrød
- Gravad laks m. citron og hjemmedyrket karse på franskbrød
- Røget hellefisk m. tomat og hjemmedyrket karse på franskbrød
Til påskefrokost fik vi Tuborg Påskebryg, Harboe Påskebryg, O.P Anderson akvavit samt Aalborg Export snaps.
Efter maden og opvask – og en kort morfar på sofaen – var det tid til dessert. En dejlig fødselsdagskage i anledningen af, at Heidi lige er fyldt fyrre år.
– Velbekomme