Fyrre – føj for fanden!

Normalt afholder jeg ikke fødselsdag for mig selv, men i år er jeg muligvis blevet hørt sige noget i nærheden af: ”Jeg tænker at lave noget føs’dags-brunch-noget-bacon, omkring tiden for min fødselsdag i år, måske”. Dette resulterede i, at jeg var nød til at afholde ”noget” i anledning af min 24 års fødselsdag (igen) og den store dag var sat til den 6. Marts 2010, kl.11:00.

Overraskelser:

Mit eneste, rigtige, ønske til min fødselsdag var at folk ville dukkede op! Og det gjorde de! Og med gaver under armen. Det viste sig at kun rigtig gode venner ved hvad man ønsker sig, når man ikke selv ved det:

Af mine dejlige piger fik jeg:

Input:

Når man nu stiller op som gæst og samtidig har medbragt en gave, så er det nødvendigt med noget at putte i hovedet (– efter al slæbet, mener jeg) . Til en rigtig brunch, skal der være lidt af det hele. Brunch menuen bestod derfor af følgende:

  • Bagels
  • Ristet toast
  • Bruschetta med olivenolie, hakket tomat, hvidløg og mozzarella
  • Crossants
  • Æble pandekager (Amerikanske) med ahornsirup
  • Muffins (Stor tak til Jenifer for nogen dejligt muffins)
  • Tomatchilibønne-relish
  • Scrambled eggs
  • Scrabmled eggs med purløg
  • Hjemmelavede ovnbagte kartofler med barbacue
  • Ovnbagte tomater med hvidløg og timian
  • Brunch pølser
  • Bacon
  • Krydderede oksekøds pide
  • Diverse oste
  • Diverse spegepølse samt pålæg
  • Grape frugt, vindruer & jordbær
  • Æble & appelsin juice
  • Kaffe & the

Forløb:

Da alle gæster var kommet (11:15) og maden var klar (11:30), blev der kaldt til bordet. Da det nu var brunch, skulle man send hente sin tallerken gå i køkkenet og samle det man havde lyst til at spise og herefter gå tilbage til sin plads og spise. Maden var lige sunket da jeg blev tvunget til at pakke de medbragte gaver op. Det er ikke særlig sjovt. At pakke sådanne dejlige gaver op og samtidig prøvet at være cool. Godt jeg fik hjælp af Silke.

Hen under eftermiddagen, da vi var (helt) færdige med at spise, og maden havde lagt sig i maverne, var det tid til chips, slik, sodavand, øl og kaffe. Der var specielt salg i de m&m’s jeg havde købt. Nu stod den på ren hygge i sofaen, imens ungerne legede og ”var sammen” nede på Sarahs værelse.

Ved otte tiden var alle så højt oppe at køre på sukker, at det nu var tid til noget ”rigtig mad”. Den lokale pizza mand lavede et par dejlige pizzaer, som hurtigt blev spist. Nu var klokken så fremskreden at det var tid til takke af for den gang. Efter en gang støvsugning og gulvvask blev der hængt ud i sofaen for resten af pengene.

Evaluering:

Sidst jeg kan huske jeg har ”fejret” mig selv, dateres helt tilbage til dengang jeg boede i Herlev. Dengang var det vist bare venner, lagkage og snaps – også et udemærket koncept.

Dagen her, vil jeg give 5 flag ud af 5 mulige – kort og godt. Normalt hader jeg overraskelser, men jeg havde en utrolig dejlig dag, og blev meget rørt over de flotte og dejlige gaver. Jeg tror ikke jeg gør det igen når jeg næste gang fylder 24, men måske året efter – nu må vi se.