Påske igen. Dette betyder, som altid påskefrokost. Denne gang er både prøve påskefrokosterne (3 stk.) og selve påskefrokosten (1 stk.) samlet her.
I modsætning til tidligere år, blev alt maden smurt i køkkenet og kun nydt ved spisebordet.
Der var følgende på menuen:
- Senneps sild m. æg, rå løg og karse
- Lun fiskefilet m. citron, remoulade, tomat og karse
- Lun røget ørred m. mayonnaise, rå løg, tomat og purløg
- Lun hjemmelavet laks fra slagteren (SuperBest) m. citron og tomat
- Lun leverpostej m. bacon og champignon
- Skinkesalat m. rå løg, tomat og purløg
- Kogte røde pølser m. remoulade og ristede løg
- Roastbeef m. remoulade og ristede løg
- Rullepølse m. mayonnaise, rå løg og karse
- Æg m. mayonnaise og purløg
I år blev følgende snaps nydt til maden: Gammal Norrlands Akvavit, Örtagårdsbrännvin, Herrgårds Aquavit, Östgöta Sädesbrännvin og O.P Anderson Extra Aquavit alle fra Sverige samt Lysholm Linie Aquavit fra Norge.
En vurdering af ovenstående snaps kan findes hos Heidi.
– Velbekomme